Saturday, May 05, 2007

Charts of the Week - SIFe si BET-FI



SIF1 a reusit sa treaca cu gap ultima retragere Fibonacci (61.8%) a corectiei din ianuarie - martie si se indreapta catre maximele din ianuarie.


La SIF2 suporturile au rezistat si si-a continuat ascensiunea, fiind si acesta in drum catre maximele din ianuarie.


Cum era de asteptat, SIF3 a facut spectacol trecand prin toate rezistentele posibile (linii de trend sau extensii Fibonacci) pregatindu-si ajustarea de pret cauzata de acordarea de actiuni gratuite, ajustare care il poate trimite catre maximele din iarna anului trecut (in jur de 2.5).


SIF4 reuseste sa scape de rezistenta maximelor anului 2006 si 2007, trecand cu gap si prin linia de trend ascendent sparta in februarie si transformata in rezistenta, tintind probabil extensia Fibonacci de 161.8% aflata in jurul pretului de 2.20.


SIF5 s-a intors violent din suporturi si aproape si-a atins maximele istorice din ianuarie. Daca acestea sunt ferm depasite, urmatoarea rezistenta se afla in jurul liniei de trend ascendent ce uneste varfurile ultimului an si aproape jumatate.



Dupa ce a trecut de rezistenta din jurul valorii de 66.000 de puncte, indicele BET-FI a spulberat maximul din 3 ianuarie si a continuat in forta deasupra probabil catre 74.000 -75.000 de puncte unde apare linia de trend ascendent ce uneste varfurile din ultimul an si aproape jumatate.

No comments: