Sunday, April 22, 2007

Charts of Note - Indici si SIFe



Saptamana trecuta indicele BET a trecut in forta peste rezistenta de la ultima retragere Fibonacci (61.8%) insa a fost intors violent pana la suportul puternic din jurul valorii de 8.500 de unde a revenit vineri pe crestere peste media mobila de 50 zile. Daca suportul amintit din jurul lui 8.500 va rezista, BET poate continua cursa inceputa catre maximul istoric precedent.



BET-FI a continuat ascensiunea pana la rezistenta puternica de la 66.000, indicata in mai multe randuri in comentarii precedente, de unde s-a intors pentru doua zile, vineri revenind pe crestere. Daca aceasta rezistenta cedeaza, urmatoarea tinta va fi maximul istoric care poate fi si depasit catre valoarea de 70.000 de puncte.



SIF2 a facut noi maxime apoi s-a corectat catre media mobila de 50 zile si a testat linia de trend descendent sparta in urma cu doua saptamani. Daca cele doua suporturi mentionate vor rezista, SIF2 poate continua ascensiunea catre maximul istoric din luna ianuarie.



In mod asemanator, SIF5 a facut noi maxime si s-a corectat pana la linia de trend descendent sparta in urma cu doua saptamani, revenind vineri pe crestere. Daca linia de trend descendent fosta rezistenta transformata in suport si media mobila de 50 zile vor rezista, SIF5 poate ataca maximele istorice de la inceputul anului.

1 comment:

Anonymous said...

salut,

sa speram ca trec de maxime. desi dupa sedinta de azi.cred ca se mai amana.

hai ca te sun maine sa iesim.

cu stima, consideratiune si prietenie

razvan