Thursday, December 21, 2006

Indicii bursieri la final de an..



In ultima zi de tranzactionare a anului 2006, BET a facut o intoarcere brusca exact din acelasi suport amintit de mai multe ori: 7.850. Acest suport a fost testat de nenumarate ori in decurs de mai mult de o luna, rezistand de fiecare data, iar daca primele sedinte de tranzactionare din 2007 vor confirma, atunci cel mai probabil ca vom asista la reluarea trendului ascendent, plecand de la aceasta baza construita in jurul lui 7.850.



BET-C a testat o linie de trend venita din iulie, care a rezistat in ultima zi de tranzactionare a anului 2006. Daca va rezista si in primele sedinte de tranzactionare ale lui 2007, sunt multe sanse sa vedem noi maxime ale indicelui in perioada urmatoare.



Indicele BET-FI este cel care pare cel mai hotarat sa faca noi maxime la inceputul anului viitor. In ultima zi de tranzactionare a lui 2006, BET-FI a trecut peste ultima retragere Fibonacci, de 61.8%, rezistenta testata si in ultimele doua zile bursiere precedente, dar fara succes. Astfel, indicele este pregatit sa atace rapid si agresiv maximele din noiembrie, urmand probabil sa asistam la noi maxime.

No comments: