Wednesday, December 06, 2006

Charts of the Day - SIF5, SIF2, BET-FI, RRC, BET



SIF5 a strapuns luni media mobila de 50 zile, marti a atins suportul format din maximele de la inceputul lui februarie iar astazi a revenit inapoi spre media mobila. Daca in zilele urmatoare se vor face noi maxime si va inchide peste media mobila, trendul ascendent se poate relua, altfel vom asista probabil la noi minime.



O evolutie asemanatoare cu SIF5 a avut si SIF2, acesta chiar reusind astazi sa inchida peste media mobila.




Asa cum observam intr-un post anterior, 56.500 - 57.000 este un suport destul de puternic sustinut si de media mobila de 50 zile din care astazi indicele "a sarit" dupa caderea generata de dublu top si strapungerea unei linii de trend ascendent. Cu toate acestea, daca suportul mentionat nu tine, putem asista la o corectie mai adanca spre maximele din ianuarie - februarie (55.000) si linia de trend ascendent venita din iulie sau chiar spre pragul psihologic de 50.000.



Dupa un mic recul de la primul test al rezistentei canalului descendent, astazi RRC a trecut din nou peste media mobila de 50 zile si a strapuns linia de trend descendent, astfel dand un semnal de cumparare care trebuie confirmat maine.



Canalul ascendent observat intr-un post recent n-a rezistat dar suportul de 7.850 a tinut iar indicele s-a intors astazi, testand canalul ascendent spart. O revenire a trendului ascendent insa nu se poate concretiza decat dupa ce va inchide hotarat peste media mobila de 50 zile, testata fara succes de patru ori in ultimele saptamani.

No comments: