Sunday, March 25, 2007

Profetzii despre trecut..SIFe si BET-C :-)



In comentariul din 1 noiembrie 2006 atasam graficul saptamanal cu o proiectie de pret pentru SIF1 (sus).




Deasupra se gasesc graficele saptamanal si zilnic curente al SIF1. Se observa ca pretul a intepat extensia Fibonacci de 161.8% intrand marginal in zona de rezistenta si retragandu-se apoi spre maximele din iarna anului 2006.



In comentariul din 18 octombrie 2006 atasam graficul saptamanal cu proiectia de pret pentru SIF2 (vezi mai sus).





Deasupra se gasesc graficele saptamanal si zilnic curente al SIF2. Observam ca pretul a inaintat pana foarte aproape de extensia Fibonacci de 161.8%, intorcandu-se apoi spre maximele din iarna anului 2006.



In comentariul din 1 noiembrie 2006 atasam graficul saptamanal cu proiectia de pret pentru SIF3 (vezi mai sus).





Deasupra se gasesc graficele saptamanal si zilnic curente al SIF3. Se observa ca pretul s-a oprit initial la extensia Fibonacci de 161.8%, s-a retras apoi a revenit si a intrat in zona de rezistenta de unde s-a intors temporar, acum reintrand din nou in zona de rezistenta.



In comentariul din 17 octombrie 2006 atasam graficul saptamanal cu proiectia de pret pentru SIF5 (vezi mai sus).




Deasupra se gasesc graficele saptamanal si zilnic curente al SIF5. Intocmai ca si SIF2, SIF5 a inaintat pana la intrarea in zona de rezistenta dar a fost respins inapoi spre maximele din iarna lui 2006.



In comentariul din 29 octombrie 2006 atasam graficul saptamanal cu proiectia de pret pentru indicele BET-FI (vezi mai sus).




Deasupra se gasesc graficele zilnic (sub forma de linie construita dupa preturile de inchidere) si saptamanal (sub forma de lumanari) curente ale indicelui BET-FI. Se observa ca indicele a urcat pana la extensia Fibonacci de 161.8% (pe graficul zilnic) si a fost apoi respins pana la suportul reprezentat de maximele din iarna anului 2006. Pe graficul saptamanal se observa ca indicele a intepat extensia Fibonacci si s-a intors violent, incercarea de a reveni apoi in zona de rezistenta fiind oprita exact la pragul de 66.000 de puncte de la extensia Fibonacci de 161.8% (extensia este trasata la preturile de inchidere).


In comentariul din 1 noiembrie 2006 atasam graficul saptamanal cu proiectia de pret pentru indicele BET-C (vezi mai sus).




Deasupra se gasesc graficele saptamanal si zilnic curente ale indicelui BET-C. Observam ca indicele a intrat in zona de rezistenta strapungand extensia Fibonacci de 161.8% si transformand-o momentan in suport. In graficul zilnic se observa insa ca intrarea in zona de rezistenta a fost respinsa repede si violent, indicele reintrand pe o panta ascendenta si incercand acum sa reintre inapoi in zona de rezistenta.

No comments: