Wednesday, February 28, 2007

SIFele si BET-FI



SIF1 cade violent prin doua suporturi importante (linia de trend ascendent si media moboila de 50 zile). Fara o revenire grabnica saptamana aceasta, SIF1 poate intra pe panta descendenta.



SIF2 a spart doua linii de trend ascendent si media mobila de 50 zile pe care apoi a testat-o pe o revenire, reluandu-si astazi evolutia descendenta.



DESIF2-MAR07 a iesit din triunghi (asa cum mentionam intr-un post trecut) spre sud si isi continua cursa in aceiasi directie la fel ca si actiunea de la baza.



SIF3 a spart o linie de trend ascendent dar rezista deocamdata deasupra mediei mobile de 50 zile.



SIF4 rezista deasupra mediei mobile de 50 zile si a liniei de trend ascendent.



SIF5 asemeni SIF2 a spart doua linii de trend ascendent si media mobila de 50 zile pe care a testat-o apoi inainte de-a continua cursa descendenta.


DESIF5-MAR07 iese din triungiul mentionat spre sud, testeaza apoi intr-o revenire linia de trend descendent si isi continua apoi caderea.



BET-FI a iesit si el din triunghi spre sud, a revenit apoi pe o panta ascendenta dar nu a reusit sa treaca de ultima retragere Fibonacci (61.8%) a ultimei curse descendente (66.077 - 60.859), reluandu-si astazi caderea si trecand din nou prin media mobila de 50 zile in drum spre suportul de la 60.000 de puncte.

No comments: