Sunday, February 11, 2007

SIFele nehotarate..



Dupa ce-a sarit din suporturile amintite anterior, indicele BET-FI a incercat a doua oara ultima retragere Fibonacci (61.8%) a corectiei din luna ianuarie, reusind chiar sa o intepe (pana la 66.000 puncte), fiind apoi rapid intors din drum si intrand intr-un range foarte ingust care il duce spre linia de trend ascendent ce provine de la minimele anului 2006. Ruperea liniei de trend ascendent amintita va duce probabil indicele spre media mobila de 50 zile (aflata in jurul valorii de 62.000) sau spre minimul lunii ianuarie (aproape de 60.000).

Daca insa BET-FI va reusi sa treaca hotarat de ultima retragerea Fibonacci ori de linia de trend descendent formata de la maximele inceputului de an, atunci indicele va intra din nou in zona de rezistenta aflata deasupra valorii de 66.000 puncte (amintita intr-un post de anul trecut), incercand sa inainteze spre maximul din ianuarie 2007, aflat aproape de 69.000 de puncte. Triunghiul care s-a format si spre varful caruia se inainteaza indica faptul ca o miscare mai ampla fie in sus fie in jos este iminenta.



La Sibiu, atat DESIF2-MAR07 (sus) cat si DESIF5-MAR07 (jos) se apropie de varful unui triunghi similar, iesirea din aceasta formatiune fiind iminenta si probabil de amploare intr-o directie sau alta.

No comments: