Tuesday, February 27, 2007

BETul cu principalele componente si BET-C



Dupa ce-a reusit sa treaca de ultima retragere Fibonacci (61.8%) mentionata intr-un post trecut, TLV a plecat in forta astazi si s-a oprit la 1.15 (foste maxime).



Graficul saptamanal de mai sus ne arata ca TLV ar putea urca spre 1.17 - 1.20, maximul din octombrie si retragerea Fibonacci de 50% a cursei 1.51 - 0.8550. Daca 1.20 e depasit, urmatoarea rezistenta poate fi ultima retragere Fibonacci (61.8%) aflata in jur de 1.25.



Si DETLV-MAR07 (sus) a reusit in final sa treaca astazi de media mobila de 50 zile aflata la 1.13. Daca pretul va rezista deasupra acesteia, noi maxime sunt posibile.



BRD a iesit astazi din canalul ascendent indreptandu-se catre zona de rezistenta amintita intr-un post trecut. RSI depaseste si el 70 inaintand in zona de supracumparare.



SNP pare pregatit de-a iesi din cel putin unul din triunghiurile formate. Daca nu apar stiri nefavorabile, miscarea ar putea fi in sus.



RRC s-a corectat pana la media mobila de 50 zile dupa ce a facut un top semnalizat destul de clar de RSI, putandu-si continua cursa ascendenta.



BET revine pe crestere dupa ce testeaza mijlocul canalului ascendent si poate tinti zona de rezistenta amintita intr-un post trecut.



Ascensiunea BET-C este fulminanta si pragul de 6000 de puncte pare a fi urmatoarea tinta.