Sunday, November 19, 2006

Predictie BET Reloaded

Predictia BET de duminica trecuta a fost infirmata de piata, inchiderile nedecise ale celor mai importante titluri componente ale indicelui dand nastere la noi scaderi in saptamana ce tocmai a trecut. Inchiderea de vineri insa, desi fortata pe ultimele minute ale sedintei de tranzactionare, da semnale de intoarcere.


Indicele BET atinge maximele din august care s-au transformat din rezistenta in suport si se intoarce nervos, putand astfel semnala o intoarcere pentru saptamanile urmatoare.


BRD inteapa media mobila suport de 50 zile si se intoarce apoi peste maximele ultimelor doua saptamani.


SNP inteapa suportul aflat la 0.57 si o linie de trend ascendent venita din iulie apoi se intoarce peste inchiderea din ziua precedenta si peste media mobila de 50 zile.


TLV inteapa adanc suportul si posibila baza de range de la 1.0 si inchide tot acolo, dar inca nu sunt destule semnale pentru o intoarcere desi pot aparea curand.


RRC incheie ultima zi a saptamanii intr-un "Doji", adica indecis, dar care se poate constitui in semnal de intoarcere venind dupa cateva zile de scaderi, insa trebuie confirmat.


SIF2 se apropie foarte mult de maximele din februarie transformate in suport cat si de media mobila de 50 zile dar este intors violent si inchide ziua de vineri pe plus intr-o lumanare care poate semnifica intoarcere.


SIF5 inchide ziua de vineri la acelasi pret la care a deschis-o, dar dupa o incursiune adanca spre suportul reprezentat de maximele din octombrie si media mobila de 50 zile. Iarasi semnal de intoarcere, daca va fi confirmat maine.




Vineri la BMFMS, DESIF2 si DESIF5 DEC06 si MAR07 au testat minimele de marti sau au facut alte minime marginale dupa care s-au intors cel putin peste maximele din ziua precedenta dand semnale de intoarcere (spre deosebire de vinerea trecuta cand inchiderile au fost sub forma de "shooting star", adica semnaland scaderi). De asemenea se poate observa ca pe futures corectia pe derivatele ambelor SIFuri si pe cele doua scadente a fost de 50% si 61.8%, deci daca ne aflam in continuare pe un trend ascendent pe termen mediu, am putea spune ca minimele corectiei au fost deja atinse.

Asadar avem destule semnale care sa ne indice o incheiere a corectiei atat pe SIFuri cat si pe BET, dar aceste semnale trebuie confirmate in primele zile ale noii saptamani. Sa le vedem..

1 comment:

sisan said...

s3r57z8b65 t5v82b4r74 u9b19j4c05 g4w95u6w35 n4u25p3c29 i7g05b8w97